Fizetési és szállítási feltételek

Rendelés feladása:

Érvényes rendelést feladni csak az internetes áruházban - regisztrációt követően - lehetséges melyet e-mailben visszaigazolunk. A rendelést utánvétes fizetéssel tudod kiegyenlíteni.

Megrendelési adatok módosítása:

A megrendeléskor megadott szállítási és számlázási adatok módosítására a feladás után a rendelés ’Feldolgozás folyamatban’ állapotában van lehetőség.

A későbbiekben a szállítási adatok egyeztetése a futárszolgálattal közvetlenül lehetséges a szállítás megkezdésekor, miután az erről szóló értesítést a futárszolgálat megküldte.

Szállítás, szállítási díj

A Weboldalon vásárolt termékeket a Magyarország egész területére kiszállítjuk a megrendelés feladásakor megadott címre. A szállítást a GLS futárszolgálat teljesíti. A kézbesítés munkaidőben történik, ezért fontos, hogy olyan átvételi címet adj meg, ahol napközben elérhető vagy.

A szállítás díja egységesen 1290Ft.

Ingyenes szállítás

Ha a Palmahazherbarium.hu oldalon leadott rendelésének összege nem éri el a 10.000.- Ft-ot érdemes a megrendelését kiegészíteni széles termékkínálatunkból, hogy a rendelését költségmentesen juttassuk el az Ön otthonába!

A kézbesítés várható ideje a rendelés feladásától számítva 3-4 munkanapon belül. A megrendelésed állapotáról folyamatosan tájékoztatást kaphatsz a ’Profilom’ menüpont ’Vásárlásaim’ fül alatt.

GLS futárszolgálat elérhetőségei:

Elektronikus levélben a info@gls-hungary.com e-mail címen, ill. a (+36 1) 802-0265 telefonszámon.

Sikertelen szállítási próbálkozás esetén a futár értesítést hagy az elérhetőségével. Kérünk, minél előbb vedd fel a kapcsolatot a futárral, vagy a futárszolgálat ügyfélszolgálatával.

Sorozatosan sikertelen kiszállítási próbálkozásnál az Általános Szerződési Feltételekben rögzítettek szerint járunk el.

A megrendelt termékek postai kézbesítése, vagy személyes átvétele nem lehetséges.

Reklamáció, visszavásárlás

Az átvett csomag tartalmát mielőbb ellenőrizd le. Amennyiben eltérést/sérülést tapasztalsz, mihamarabb jelezd ügyfélszolgálatunkon.

Amennyiben meggondoltad magad, az átvételt követően lehetőség van a termék(ek) visszavásárlására. Ennek módjáról a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) kormányrendelet rendelkezik. Melynek értelmében az átvételtől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz a szerződéstől. Elállási jogodat visszavásárlási nyilatkozat kitöltésével és ügyfélszolgálatunkra történő elküldésével tudod jelezni. Kérünk, előzetesen olvasd át az Általános Szerződési Feltételeink ide vonatkozó részét.

A visszaküldéssel kapcsolatos fontos szabályok:

· a termék visszajuttatásának költsége a vevőt terheli.

· utánvétes postai küldeményeket nem tudunk fogadni. A vételár visszatérítése minden esetben utólag történik.

· csak sértetlen, eredeti állapotban/csomagolású termékeket tudunk visszavásárolni.

· sérült, felbontott csomagolású terméket nem tudunk visszavenni.

· az árú nem rendeltetésszerű használatából adódó károkat a vevő köteles megtéríteni.

Amennyiben az elállás mellett döntesz, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

A vételár visszautalása - a törvényi feltételeknek megfelelően - a termék visszaérkezésétől számított 30 napon belül megtörténik.

Kapcsolat, ügyfélszolgálat

Amennyiben további kérdésed lenne, ügyfélszolgálatunk készséggel áll a rendelkezésedre az info@palmahazherbarium.hu elektronikus levélcímen, ill. a +36 20 415 0063 telefonszámon.