Fűszerek-Ételízesítők  115 terméket találtam.

Alkategóriák

  • Szárított fűszerek

    Szárított bio fűszereink és fűszerkeverékeink a növények gondos szelektálását és szárítását követően, a frissességet magukba zárva nyújtanak garantált ízélményt ételeihez.

  • Ecetek-Olajok

    A 100%-ban természetes összetevőkből álló különleges prémium eceteink, olajaink hozzáadott adalékanyag, ízfokozó, mesterséges színezék és tartósítószer nélkül teszik teljessé az Ön ételeit.

  • Ételízesítő krémek

    Különleges ízvilágú mustárok, pestók, ketchup-ok, öntetek és mártások kizárólag ellenőrzött minőségből, tiszta alapanyagokból az Ön asztalára, mellyel különlegessé és teljessé varázsolhat bármily egyszerű, megszokott ételt is.

  • Bio...

Fűszerek-Ételízesítők

A Pálmaház Herbáriumban kizárólag természetes alapanyagokból készült élelmiszereket kínálunk vásárlóinknak. A szárított fűszerekkel, ecetekkel és olajokkal készült ételek amellett, hogy egészségesek, ízvilágukban is különleges élményt nyújtanak.

Mi legyen az ebéd vagy a vacsora? Szárított fűszernövény és fűszerkeverék kínálatunk ebben nyújt segítséget. Egyedi keverékeink a legegyszerűbb ételt is feldobják, legyen az egy egyszerű sült hús, ragu vagy leves. Kézműves eceteinkkel és olajainkkal a legunalmasabb salátát is különleges köretté lehet varázsolni. Ételízesítő krémeinkkel (például mustár, paprika szósz, pesto) pedig játszi könnyedséggel lehet remekelni a konyhában. 

Bővebben
oldalanként
Mutat 1 - 15 / 115
Mutat 1 - 15 / 115