Gyümölcsös különlegességek  90 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Lekvárok-Dzsemek

  Házias lekvárjaink és dzsemeink között mindenki megtalálja a kedvére valót, a klasszikus ízek kedvelőinek és az ínyenceknek egyaránt bő választékkal állunk rendelkezésére.

 • Mézek

  Klasszikus és különleges fajtamézek, ízesített mézek és krémmézek széles válsztékával várjuk a mézek szerelmeseit.

 • Olajos magkrémek

  Adalékanyag mentes, kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó krémek a különleges ízek kedvelőinek.

 • Chutney-k

  Sültek kiváló kiegészítője, kísérője, mely meglepően teljessé és izgalmassá varázsolja bármely konyha remekeit. Érdemes vele kísérletezni!

 • Szörpök

  Különleges alapanyagokból készülő házias szörpjeink egyszerre idézik meg gyermekkorunkat, és teszik izgalmassá mindennapjainkat. Nem csak gyerekeknek!

 • Bio Kézműves termékek...

Gyümölcsös különlegességek

A kézműves élelmiszerek egyedisége és különlegesen gazdag ízvilága az előállításuk során tanúsított gondosságnak és szeretetnek köszönhető. Minden termék és termékcsoport mellett ott egy arc, aki büszkén vállalja a munkája eredményét.

Kézműves, gyümölcsből és zöldségből készült lekvár, szörp és chutney választékunkban mindenki megtalálja a saját szája ízének való nyalánkságot. Legyen az egy ínycsiklandozó paprika lekvár vagy egy csepp különleges selyemfűméz. Termékeink tartósítószer mentesek, továbbá nem tartalmaznak mesterséges anyagokat, vagy színezékeket. 

Bővebben
oldalanként
Mutat 1 - 15 / 90
Mutat 1 - 15 / 90