Kozmetikumok  71 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Haj és Arcápolás

  Krémeink között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet, bőrtípustól és esetleges problémától (szárazság, érzékenység) függetlenül. Megelőzésre és megoldásra egyaránt van javaslatunk!

 • Illóolajok

  Az illatok szerelmesei és hívei minden alkalomra megtalálják az igazit az igazoltan 100%-ban tiszta eredetű, gyógyításra is alkalmas illóolajaink között. Párologtatásra, inhalására, borogatásra, masszázsra és egy megnyugtató, lazító fürdőre egyaránt.

 • Kézműves szappan

  100%-ban természetes alapanyagokból készülő szappanok, különböző bőrtípusra és különböző hangulatra. Kézműves szappankészítőink a legnagyobb gondossággal és hozzáértéssel válogatják össze az alapanyagokat a természet patikájából a csalántól a levenduláig.

 • Fürdőkultúra

  Varázsolja otthonába a keleti, a görög vagy épp a római fürdők világát! Élje át azt a komplexitást, melyet az aromaterápiával kiegészülő kényeztető fürdő nyújlhat! Tekintse meg különböző csomagjainkat!

Kozmetikumok

A Pálmaház Herbáriumban a legjobb minőségű, kizárólag természetes alapanyagból előállított kozmetikumokat kínáljuk vásárlóinknak, legyen szó a testápolás bármely módjáról. A minőségi változás már az első napokban tapasztalható!

Hazai bio és természetes kozmetikumaink kitűnő alternatívát jelentenek érzékeny bőrűek számára, illetve a környezettudatos fogyasztásra törekvőknek is. Kézműves szappanjaink mentesek minden káros anyagtól, kímélik és ápolják a normál, érzékeny és száraz bőrt. A fürdést igazi élménnyé teszi kézműves webshopunk fürdősó, természetes tusfürdő és habfürdő kínálata. Segítünk maximalizálni az esti zuhany alatti relaxációt, természetes illóolajainkkal és illatos olajainkkal is... Hiszen mi többet adunk! 

Bővebben
oldalanként
Mutat 1 - 15 / 71
Mutat 1 - 15 / 71